Împreună cu Unité la Eurovision

În acest an Unite 3G a devenit partenerul general Eurovision Song Contest Moldova. Ne dorim să susținem artiștii naționali și cei internaționali înscriși la cel mai televizat concurs de muzică din țară pentru a fi reprezentați pe marea scenă din Viena - concursul ce ne unește cu adevărat în speranța de a aduce acasă marele trofeu.


”Este un moment istoric pentru ţara noastră, pentru că Eurovisionul de anul acesta va fi unul special! Mai mult, Unite va face tot posibilul pentru ca acest show să bată toate recordurile de audienţă din ţară! Promitem momente spectaculoase şi o organizare la cel mai înalt nivel!” – Rodica Sochircă, brand manager Unite.

Prin parteneriatul cu Teleradio Moldova vom oferi artiștilor participanți la concurs tot ce e mai bun. Noi dorim să susținem câștigătorul atunci când va urca pe marea scenă din Austria. Fii cu ochii pe Unite și vei afla primul știrile picante din culise, vei avea posibilitatea să participi la concursuri interactive cu premii surpriză și pe măsură. Tu, prin vot, vei fi acel care va avea un impact important în delegarea artistului pentru show-ul din capital Austriei.
 

Operatorul tău național de telefonie mobilă este alături de cel mai mare concurs european de muzică. Puteţi fi siguri, vom depune tot efortul, împreună cu organizatorii concursului, să-i facem auziţi pe cei mai talentaţi interpreţi din ţara noastră. Ne așteptăm la un show plin de pasiune și dorința din partea celor 24 de participanți de a fi anume ei, cei care vor reprezenta cu mândrie țara noastră în Austria.

Архив новостей

30 Января
2015