Alege factura prin e-mail, păstrează natura

Stimaţi abonaţi

Zilnic, în întreaga lume se consumă o cantitate imensă de hârtie, care de cele mai dese ori este folosită iresponsabil şi nejustificat, realizând astfel o presiune imensă asupra mediului. Printre consecinţele negative ale consumului crescând de hârtie sunt distrugerea habitatului multor specii de plante, animale sălbatice precum şi accelerarea schimbărilor climaterice. Moldtelecom îşi desfăşoară activitatea, investind în lansare de noi servicii inovative respectând standardele etice, sociale şi de protejare a mediului. Ținând cont de acestea, Moldtelecom are ca prioritate adoptarea unor măsuri orientate spre soluţionarea problemelor de mediu.

În vederea reducerii consumului de hârtie, Moldtelecom vă îndeamnă să optaţi pentru serviciul ”factura prin e-mail” care este o alternativă mai sigură şi eficientă a facturilor tipărite.

Recepţionarea facturii prin e-mail vă oferă mai multe avantaje:

  • Timp redus pentru recepţionarea facturii, indiferent de localizare;
  • Siguranţa recepţionării facturii;
  • Acces rapid la informaţii din factură direct din căsuța poştală, oriunde aţi fi;
  • Un loc comun, la îndemână oricând, pentru păstrarea tuturor facturilor;
  • Puteţi distribui factura între membrii familiei, prin e-mail, la distanţă;
  • Contribuiţi la protejarea naturii şi întregii planete.

 

Pentru a beneficia de factura prin e-mail completaţi o cerere online pe website-ul  www.moldtelecom.md la rubrica Factură prin e-mail sau expediaţi un sms gratuit cu codul: 43 1 la numărul 100 (pentru persoane fizice, abonaţii Unite Postpaid). De asemenea, puteţi depune o cerere la unul din magazinele Moldtelecom/Unite.

Achitarea serviciilor poate fi efectuată şi în continuare la oficiile poştale sau la bancă, prin prezentarea numărului de telefon în cazul serviciilor de telefonie mobilă şi telefonie fixă sau prin  indicarea numărului de contract (cod cont) pentru serviciile de Internet fix, Internet mobil şi Televiziune digitală.

Mai mult decât atât, acum puteţi vizualiza informaţii cu privire la factura şi achita serviciile direct din aplicaţia mobilă Contul Meu.

Credem că dumneavoastră veţi susţine iniţiativa şi veţi alege să vă bucuraţi de avantajele facturii prin e-mail, astfel contribuind esenţial la protejarea naturii.

Abonaţii Moldtelecom sunt utilizatori avansaţi a serviciilor de telecomunicaţii care optează întotdeauna pentru cele mai bune soluţii.

Vă mulţumim anticipat pentru alegerea facturii prin e-mail.