Savurează vara prin călătorii, cu cele mai mici tarife în Roaming pentru apeluri, SMS şi trafic Internet

La mare, la munte sau o escapadă prin frumoasele oraşe din Europa, orice destinaţie ai alege vara aceasta, la Unite te bucuri de cele mai mici tarife în Roaming şi nici o taxă pentru activare. Povestește celor dragi despre experienţele tale din călătorie şi fii mereu la curent cu tot ce se petrece acasă, cu tarife începând cu 6 lei pentru apeluri spre Moldova, 2 lei/SMS şi 6 lei/MB.

Ai o lume întreagă de descoperit şi mai multă libertate pentru a comunica aşa cum îţi place de oriunde ai fi. La Unite ai cele mai avantajoase tarife în roaming în destinaţiile de top precum: Romania, Ucraina, Italia, Germania, Grecia, Turcia, Franţa, Spania, Bulgaria, Austria, Ungaria şi Marea Britanie.

Țară Operator Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România Vodafone 3,5 6 2 6
Grecia Vodafone 6 6 2 6
Turcia Vodafone 6 7 2,5 6
Franța Free Mobile 6 6 2 6
Spania Vodafone 6 6 2 6
Ungaria Vodafone 6 6 2 6
Regatul Unit Vodafone 6 6 2 6
Cehia Vodafone 6 6 2 6
Germania Vodafone 6 6 2 6
Italia Vodafone 6 6 2 6
Ucraina Kyivstar GSM 5 6,5 2 6
Bulgaria Vivacom 7,5 8,5 2 6
Austria H3G 6 8,5 2 6
Rusia Beeline 6 6,5 2 6
Polonia Polkomtel 6 8 2 6

De asemenea, pentru a comunica mai avantajos Unite îți pune la dispoziție opțiunile pentru voce și internet în Roaming pe care le poți activa direct de pe telefonul tău prin aplicația Contul Meu. Acum, mai comod ca niciodată iți gestionezi contul Unite. Descarcă aplicația Contul Meu de pe Google Play: https://goo.gl/t2vgNO și accesează-ți contul rapid și eficient. Iar dacă nu ești înregistrat, creează-ți cont direct din aplicație. 

OPȚIUNEA VOCE ROAMING:
OPȚIUNEA INTERNET ROAMING:

Explorează şi distrează-te cât mai mult în călătoriile tale şi fii mereu conectat cu tot ce-i mai important pentru tine, fără să te mai preocupi de factura la roaming.
 

Savurează vara cu operatorul numărul 1 de internet mobil – Unité. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200, www.unite.md.