Bucură-te de cel mai generos program de loialitate, cu până la 120 GB de trafic Internet mobil bonus, după 1 an de aflare în reţeaua Unite

Cu cât ai mai mult, cu atât te simţi mai bine!
De aceea, la Unite te bucuri de cel mai generos program de loialitate. 120 GB bonus, după un an de aflare în reţea la pachetul Internet Nelimitat 250, îţi vor oferi şi mai multe posibilităţi pentru a te bucura din plin de tot ce iubeşti să faci pe Internet. Relaxează-te neîntrerupt vara aceasta, pentru că Unite îţi răsplăteşte pe măsură loialitatea şi îţi oferă, în plus, modem gratuit la conectarea oricărui abonament Internet Nelimitat.

Comunică la nesfârșit cu prietenii, distribuie instantaneu cele mai frumoase momente petrecute la piscină, distracţii sau odihnă cu familia. Descarcă filme, fişiere de mari dimensiuni, ascultă muzică şi petrece la maximum, pentru că te bucuri de cel mai mult trafic Internet oferit bonus, pentru loialitate.

Mai mult decât atât, la conectarea abonamentului de Internet Nelimitat 100, primeşti pentru acelaşi preţ - 8 GB de trafic Internet, cu 2 GB mai mult ca până acum.

Ai tot de ce ai nevoie ca să te simţi perfect în reţeaua Unite – trafic Internet suplimentar în abonament, până la 120 GB bonus de aflare în reţea şi modem 4G gratuit la conectare.

Savurează vara cu operatorul numărul 1 de internet mobil – Unité. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii 022 200 200.