Oferte speciale şi premii la deschiderea unui NOU magazin Unite în sectorul Botanica

Zeci de premii garantate, oferte speciale la gadget-uri şi promoţii la serviciile Unite îţi sunt puse la dispoziţie într-un nou magazin Unite în sectorul BOTANICA. Nu rata ocazia să te bucuri de o mulţime de beneficii la deschiderea noului magazin de pe strada Cuza Vodă 21.

Achiziţionează orice produs în mărime de cel puţin 299 lei sau alege orice serviciu Unite începând cu 40 de lei, în perioada 25 mai – 25 iunie curent şi câștigi garantat unul premiile oferite, printre care se numără drone, gyroscootere, cartele micro SD, power bank-uri, ceasuri, genţi eco, caşti şi o mulţime de alte premii promoţionale.

Vino la noul magazin din sectorul tău să descoperi o gama variată de produse care cuprind cele mai noi modele de smartphone-uri, tablete, laptopuri, gadget-uri şi accesorii. Mai mult, poţi afla despre promoţiile active la serviciile Unite şi alege un abonament de telefonie mobilă sau internet mobil cu multe minute naţionale şi trafic internet nelimitat inclus, care să ţi se potrivească perfect necesităţilor tale de comunicare.

Află mai multe detalii despre premii şi posibilitatea de a câștiga din Regulamentul promoţiei.

Unite este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet mobil după traficul generat de către abonaţi.