Activarea opțiunilor suplimentare este și mai simpla cu SMS Service

Continuăm să te surprindem plăcut!

Acum abonații Unité din nou se pot bucura de modalitatea independentă de gestionare simplă și comodă a contului său prin serviciul SMS Service, serviciul disponibil atât pentru clienţii Unité Prepay, cât și Postpay.Cu serviciul SMS Service poți activa sau dezactiva servicii suplimentare sau primi informaţie generală despre contul Unité. Pentru utilizarea acestui serviciu este suficientă expedierea de la telefonul tău mobil a unor coduri sau cuvinte cheie la numărul scurt 100.

Exemplu pentru PREPAY:
Pentru activarea unui pachet de Internet Mobil de 1 GB (cost - 35 lei), expediază un SMS la numărul scurt 100 cu textul: ”3G35” sau doar codul ”10”.

Exemplu ABONAMENT:
Pentru a afla informație despre bonusul disponibil, expediază un SMS la numărul 100 cu textul: ”BONUS” sau doar codul ”47”.

Astfel, cu serviciu SMS Service, abonații Unité vor putea uşor şi comod activa servicii suplimentare sau efectua alte operaţiuni cu contul său.

Toate mesajele expediate la numărul 100 sunt - GRATUITE.

Codurile și cuvintele cheie le poţi găsi mai jos și în compartimentele corespunzătoare a site-ului www.unite.md, la descrierea opţiunilor/pachetelor, planurilor tarifare.


Pentru întrebări suplimentare apelează Serviciul Asistență Clienți, formând numărul 1181 sau (022) 200 200.