Tonul Personal de Apel - o melodie unică

Ieşi în evidenţă şi bucură-i pe cei dragi cu serviciul „Ton Personal” de la operatorul tău naţional Unite. Uimeşte-i pe cei care te apelează cu un ton de aşteptare unic. Ai de unde alege. Accesează categoria de melodii din Hituri Internaţionale, Hituri Recente, Generale, Noi. Mai mult decât atât, profită acum de noua ofertă de la Unite şi optează pentru melodiile din categoria Promo, la doar 7 lei/lunar per melodie; ascultă, alege şi activează până la 5 melodii, pentru a avea un ton de aşteptare original şi deosebit decât celelalte.

La sigur prietenii tăi te vor suna mult mai des, datorită serviciului „Ton Personal”, iar în timp ce vor aştepta să răspunzi la apel, în loc de un semnal sonor plictisitor vor auzi hit-urile vesele pe care le-ai selectat.

Activează simplu melodia preferată – ai câteva posibilități: apelează sau expediază sms la numărul scurt 800 cu codul melodiei pe care vrei să o activezi, ştergi, adaugi sau să o faci cadou cuiva drag din rețeaua Unite. De asemenea poți accesa site-ul www.tonuri.unite.md şi realiza toate setările din cont.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.