Cu opțiunile de la Unite, te bucuri de mai multă comunicare

Comunicarea cu cei dragi este foarte importantă, de aceea Unite îți oferă posibilitatea să comunici muuuult în funcţie de timpul tău liber: seara, în week-end sau să navighezi nelimitat pe internet, în timpul nopţii. Poți activa una sau mai multe dintre opțiunile Unite, în funcție de necesităţile tale de comunicare, prin apel, la Serviciul Suport Clienţi, la numărul 1181.

Dacă dispui de mai mult timp seara și în week-end, pentru a vorbi cu cei dragi, alege Opțiunea Seara și Week-end, unde cu doar 10 lei lunar, ai incluse apeluri şi SMS-uri gratuite și nelimitate în reţea, de seară până dimineaţă şi în zilele de odihnă.

Cu siguranţă ai prieteni în reţea cu care de obicei comunici foarte mult, activează opţiunea Camarad rețea și vorbești gratuit cu 3 numere favorite din reţeaua Unite și Moldtelecom. Iar pentru a te bucura de şi mai multă comunicare, la doar 20 lei lunar îţi activezi opțiunea Nelimitat Unite și Moldtelecom şi vorbeşti nelimitat cu toți din rețeaua Unite și Moldtelecom.

Ne place sa călătorim, însă în acelaşi timp ne dorim să îi simţim mai aproape pe cei dragi. Unite îți oferă o soluție pentru roaming - Opțiunea UniteTalk care îți permite să comunici de peste hotare din contul minutelor incluse în abonamentul tău, e necesar doar să ai o simplă conexiune la internet, inclusiv WI-FI. UniteTalk este o aplicație pe care o instalezi în telefon şi poți suna spre orice număr fix sau mobil, atât din ţară, cât şi de peste hotare, la tarife de acasă.

Dacă ai internet mobil de la Unite și nu îți ajunge traficul internet inclus în abonament, atunci te poți bucura de trafic internet în plus, la un preț special:

  • 500 MB – 20 lei
  • 1 GB - 35 lei
  • 3 GB – 75 lei
  • 6 GB – 125 lei

Iar dacă ai chef să stai pe net noaptea, Unite te surprinde și aici cu opțiunea Nopți nelimitatela doar 20 lei/lunănavighezi nelimitat între orele 00:00 – 06:59.

Adaugă culoare în viaţa ta, bucură-te de mai multă comunicare, activează opțiunile suplimentare de la Unite şi fii mai aproape de cei dragi.