Alternosfera a oferit la Chişinău cu susţinerea Unite un show incendiar

Sîmbătă, 13 februarie trupa Alternosfera a incins atmosfera într-un super rock concert susţinut la Hala Moldova Film şi organizat cu susţinerea Unite . Sala arhiplină de fani şi iubitori de muzică rock au savurat o seară plină de energie nebună. Desemnată „Best Romanian Alternative Rock Band 2015˝, Alternosfera a oferit publicului un show incendiar în care au răsunat renumitele piese din albumul „Haosoleum” dar şi melodii consacrate din cei 17 ani de activitate a formaţiei.

Evenimentul s-a desfăşurat în incinta Hala Moldova Film, într-o atmosferă inundată de undele îndrăgitelor cîntece.

Toţi cei prezenţi au trăit multe emoţii pozitive împreună cu membrii trupei.

“ Sunt pentru a 4-a oară la un concert Alternosfera şi vin pentru a savura muzică bună. Mi-aş dori mai des să se organizeze concerte ale trupei la Chişinău.”

„ A fost un eveniment formidabil care a adus multă energie pozitivă. Concertul Alternosfera a fost binevenit.”

„ Am primit multă plăcere auditivă şi vizuală, a fost un show deosebit.”

Baieţii de la Alternosfera s-au bucurat şi ei de energia publicului şi de atmosfera pe care au creat-o.

„ Noi nu facem diferenţă dintre publicul din Romania sau cel din Republica Moldova, dar totuşi acasă este mai bine. Ne bucurăm să vedem persoane care vin încă de la primele concerte organizate de Alternosfera. Mulţumim Unite pentru susţinere în organizarea evenimentului”.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la orice serviciu Moldtelecom și primeşte o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.