Viteza schimbă totul. Unite 4G+ acum şi în localitatea ta

Unite parte a operatorului național Moldtelecom – cel mai generos operator pe piaţa de telecomunicaţii, abonaţii căruia generează 61 % din totalul traficului de internet mobil din ţară, a lansat în luna martie curent, reţeaua LTE 4G + în Cahul, Hînceşti, Rezina.

La sfîrşitul anului 2015, Unite a lansat reţeaua LTE 4G+ în Chişinău şi Bălţi, iar după extinderea ariei de acoperire a reţelei 4G+, acum mai multe localităţi din Moldova au acces la internet cu viteză de pînă la 175 Mbps.

Trăiește cea mai tare experiență de navigare cu viteză ultra rapidă la internet mobil de pînă la 175 Mbps, acum şi în localitatea ta. Cu internet mobil 4G+ de la Unite, ai libertate să faci orice îţi doreşti pe net, să savurezi adevărata viteză care îți va aduce plăcere maximă în navigare.

Internetul mobil 4G + de la Unite îţi face mult mai confortabilă utilizarea serviciilor cu care te-ai obişnuit.

Descarcă şi încarcă fişiere de mari dimensiuni, realizează video conferinţe, ascultă muzică online, priveşte filme în calitate HD și format 3D, joacă online şi utilizează aplicaţiile preferate, toate fără întreruperi într-un timp record. Acum ai viteză de neoprit.

Te bucuri de activităţile tale zilnice fără întrerupere sau schimbare de reţea chiar şi atunci când eşti în mişcare.

Abonaţii Unite sunt utilizatori avansaţi de internet mobil. Datorită calităţii şi celor mai generoase oferte Unite, aceştia generează 61 % din totalul traficului de internet mobil din ţară.

Unite ştie ce contează cu adevărat pentru tine. Fiind partea a reţelei naţionale, alege unul dintre abonamentele Connect, perfect pentru tabletă şi laptop şi bucură-te de internet mobil nelimitat la viteza de neoprit de pînă la 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500*7#.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la orice serviciu Moldtelecom și primeşte o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Detalii 1181