Lumea devine fără hotare cînd ai tarife generoase la roaming

Călătoriile sunt mai plăcute atunci cînd ai mai puține preocupări pentru activitățile de acasă. Unite îți oferă cele mai generoase tarife la roaming spre destinațiile de top precum: Romania, Rusia, Ucraina, Turcia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, ca să poți călători liber păstrînd legătura cu cei dragi oriunde te-ai afla.

Administrează afacerea, comunică cu familia în timp ce te afli în vacanță sau în scop de serviciu peste hotare. Bucură-te de momente deosebite în vacanță fără să ratezi vreo activitate importantă de acasă pentru că Unite îți oferă cele mai bune tarife pentru apeluri voce spre Moldova, la doar 5.40 lei/ min din România,Turcia, Spania, Marea Britanie, Irlanda. La apelurile voce spre Moldova, din Rusia și Ucraina ai, la fel, cele mai bune tarife de doar 7 lei/min. Comunică liber și distrează-te la maximum și atunci cînd călătorești prin Italia, Germania, Austria, Austria, Belgia.

Mai mult, ai cele mai mici tarife începînd cu 0.70 lei/ MB pentru trafic internet mobil pentru ați împărtăși liber impresiile din vacanță cu prietenii, distribuind poze pe rețele sociale.

La conectarea serviciilor roaming, utilizezi şi servicii adiţionale precum: mesageria vocală, apeluri video, serviciul suport clienţi.

Pentru detalii accesează http://www.3g.unite.md/roaming