Dragostea nu are limite, iar cu Roaming Unite și lumea devine fără hotare

Sărbătorile de dragoste au devenit un argument important pentru escapade în afara ţării. Ce poate fi mai frumos decât sporirea intensităţii emoţiilor odată cu reînvierea naturii şi farmecul oraşelor, porturilor sau chiar a munţilor europeni. E o combinaţie pe măsura importanţei sărbătorilor dedicate celui mai frumos sentiment – dragostea. Trăieşte această perioadă la intensitate maximă şi șterge orice hotar pentru că la Unite ai cele mai mici tarife în roaming, începând cu 3,5 lei pentru apeluri spre Moldova, 12 lei pentru apeluri internaţionale, 2 lei/SMS şi 6 lei/MB pentru destinaţii de top. 

Italia, Franţa, Grecia, Olanda, România, Marea Britanie, Spania, Portugalia sunt destinaţii romantice în care vacanţa ta alături de persoana iubită va fi o evadare şi o sursă nouă de inspiraţie. Oraşele, litoralul, porturile sau munţii vor desena cadrul perfect al unor amintiri memorabile. Iar ca să fii pe deplin liber şi relaxat, Unite îţi pune la dispoziţie cele mai mici tarife în roaming din aceste deosebite destinaţii de top.

Țară Operator Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) Apel de ieșire internațional (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România Vodafone 3,5 7 12 2 6
Italia Vodafone Omnitel 6 7 12 2 6
Franţa Free Mobile 6 6 12 2 6
Grecia Vodafone Panfon 6 7,5 12 2 6
Olanda Vodafone Libertel  6 7,5 12 2 6
Marea Britanie Vodafone Ltd 6 7 12 2 6
Spania Xfera Moviles 6 7,0 12 2 6
Portugalia Vodafone Portugal 6 7,5 12 2 6

Iar pentru a comunica și mai avantajos, activează opțiunile Roaming pentru voce și date direct din telefonul tău prin aplicația MyMoldtelecom.

Savurează la maximum călătoriile în luna dragostei cu Unite. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 de soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.