La Unite, cu noile opţiuni Prepay - seria NAȚIONAL ai de toate

Acum ai libertatea să comunici aşa cum vrei, pentru că Unite îţi aduce opţiuni noi la Prepay în care ai de toate. Minute, SMS şi MB într-o singură opţiune la cel mai bun preţ pe piaţă, ca să ai la îndemână rapid şi uşor toate modalităţile suplimentare de comunicare.

Pentru că iubeşti să fii mereu online, să asculţi muzică, să te distrezi şi să vorbeşti din plin cu prietenii, poţi alege oricând opţiunea suplimentară Naţional potrivită pentru tine. La doar 30 lei ai tot ce îţi trebuie, 40 minute, 40 SMS şi 1000 MB, valabile timp de 30 de zile.

Distracţie, muzică, poze, comunicare cât încape sunt preocupările tale de vară. Ai 3 opţiuni noi Prepay care sunt soluţia ideală pentru situaţiile în care ai nevoie de mai multă comunicare. În plus, te bucuri și de opțiunile SMS Naționale îmbunătățite care îţi oferă mai multe SMS-uri incluse pentru un preț mai mic.

La cartela Prepay de la Unite, ai o mulţime de beneficii:

  • Cele mai mici tarife din țară pentru apeluri, 1 BAN/min în reţea și 99 BANI/Min naţional
  • Tarif avantajos pentru internet 10 BANI/MB la planul tarifar Internet Prepaid
  • Bonus generos pentru fiecare reîncărcare
  • Opţiuni suplimentare potrivite pentru orice situaţie: Opțiunea Internet, Opțiunea SMS Naționale, iar acum și opțiunea Național în care ai de toate

Activează oricând 24/24 direct din aplicaţia MyMoldtelcom sau prin SMS gratuit la numărul 100 opțiunea preferată și comunică liber aşa cum îţi doreşti.

Unite – operatorul numărul 1 în calitate voce şi Internet mobil. Parte a familiei Moldtelecom.