Reîncărcare internaţională

 

  • Ding - o nouă modalitate de reîncărcare a contului Unité.
  • Sistemului internaţional de reîncărcare al conturilor Ding îţi oferă 4 modalităţi de suplinire a contului Unité:

1.  Prin intermediul achitării online

Accesând link-ul de aici, utilizatorul va introduce numărul abonatului Unité (în formatul indicat) şi suma plăţii. Pentru a efectua tranzacţia respectivă, plătitorul va furniza datele propriului său card bancar, cum ar fi numărul cardului bancar, perioada de valabilitate şi codul secret ce permite efectuarea plăţilor online. Transferul acestor date se va efectua cu respectarea măsurilor de siguranţă disponibile în cadrul băncii ce a emis cardul bancar respectiv. După efectuarea plăţii, mijloacele băneşti vor fi transferate în conturile personale ale abonaților Unité în favoarea cărora a fost efectuată plata.

2.  Terminale internaţionale de recepţ ionare a  plăţilor  de telefonie mobilă

Utilizatorul se apropie de terminalele autorizate de recepționare a plăților de telefonie mobilă, selectează de pe ecranul terminalului Țara și Operatorul, introduce numărul de telefon Unité și suma spre suplinire. Sistemul analizează solicitarea spre plată a utilizatorului și îi confirmă tranzacţia. Dacă suplinirea a fost cu succes, utilizatorul primește bonul de plată ce confirmă tranzacţia. Dacă tranzacţia nu are loc, utilizatorului îi este returnată suma.

3.  Aplicaţii mobile  (Android and iOS) 

Android
Utilizatorul poate descărca aplicația din magazinul Play Store, accesând link-ul de aici, instalând-o în telefonul mobil, va putea suplini contul utilizatorului Unité.

iOS (iPhone)
Utilizatorul poate folosi telefonul mobil pentru a suplini contul Unité. Este necesar de a descărca aplicația de pe magazinul de aplicații AppStore sau accesând link-ul de aici. După care utilizatorul trebuie să se logheze și să efectueze transferul.

4.  Prin intermediul delearilor internaţionali autorizaţi

Astfel, persoana care se află peste hotare este necesar să meargă la cel mai apropiat punct de colectare a plăţilor companiei Ding, să completeze datele tranzacţiei, să achite suma care urmează a fi adăugată în cont şi în câteva clipe banii vor apărea pe contul abonatului Unité din Moldova.