Internet mobil nelimitat și modem cadou

Unite lansează abonamente noi cu trafic Internet mobil nelimitat, modem 4G cu Wi Fi cadou și Multiscreen Go gratuit până la 3 luni.

Primăvara vine cu noi surprize pentru tine. Pentru că iubești să fii mereu online, profită de noile abonamente de Internet Mobil de la Unite, cu cel mai mult trafic Internet mobil inclus.
Tot ce iubești mai mult în comunicare acum e fără limite. Alege abonamentul Internet Nelimitat până pe 31 mai și bucură-te de 50 GB incluși în pachet, trafic Internet nelimitat extrapachet și modem 4G cu Wi-Fi cadou la conectare, toate la doar 200 lei lunar.

În plus, cu noile abonamente Internet Nelimitat primești la conectare, serviciul Multiscreen Go gratuit până la 3 luni, ca să te bucuri de vizionarea filmelor și emisiunilor TV preferate, direct din smartphone-ul și tableta ta oricând și oriunde te-ai afla.
Savurează din plin tot ce îți place cu adevărat pe Internet. Descarcă fișiere de mari dimensiuni, încarcă poze pe rețele de socializare, comunică la nesfârșit și fii mereu online pentru că la Unite ai cel mai mult trafic Internet mobil inclus în pachet. 
Avantajele nu se termină aici. Unite este cel mai generos operator şi de aceea la conectarea oricărui abonament de Internet Nelimitat poți alege să primești cadou un modem 3G sau 4G cu WiFi, în funcție de pachetul ales sau opțiunea nopți nelimitate (între orele 00:00 - 06:59), pentru a naviga pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps. 

Mai mult decât atât, la Unite te bucuri și de un program de loialitate unic, care se aplică după 6 luni de aflare în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic Internet mobil gratuit până la 30 GB lunar, în dependență de abonamentul ales.

Unite este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet mobil, după traficul generat de către abonați.

Detalii 200 200, www.unite.md