Comunică mai avantajos cu noile opțiuni roaming de la Unite atunci când pleci peste hotare.

Acum ai mai multe posibilități de comunicare cu cei dragi atunci când ești plecat peste hotare. Unite îți pune la dispoziție opțiuni în roaming, ca să ai la îndemână mai mult trafic voce și internet pentru o călătorie cu mai puține preocupări.

Ai, opțiunea Voce Roaming 50, care îți oferă 10 minute și opțiunea Voce Roaming 100 care include 25 minute, valabile pentru apelurile de intrare și disponibile timp de 30 de zile.

  Opțiunea Voce Roaming este disponibilă pentru următorii operatori:

   Ai, de asemenea, opțiuni roaming pentru internet, care îți pun la dispoziție trafic internet ca să poți fi conectat cu tot ce este mai               important pentru tine, valabile de asemenea timp de 30 de zile.

  Opțiunea Internet Roaming este disponibilă pentru următorii operatori:

Administrează afacerea, comunică cu familia în timp ce te afli în vacanță sau în scop de serviciu peste hotare. Bucură-te de momente deosebite în vacanță fără să ratezi vreo activitate importantă de acasă, pentru că ai la îndemână opțiuni roaming pentru trafic voce și internet suplimentar.

Activarea opțiunilor roaming se efectuează doar la solicitarea abonatului, printr-o cerere depusă la orice reprezentanță S.A. Moldtelecom.
 

Opțiunile roaming voce și internet sunt setate după operatori. Apelurile și traficul internet în rețelele operatorilor care nu sunt incluși în listă, vor fi taxate conform tarifelor în vigoare.