Dragostea merită să fie comunicată! Unité vine cu noi surprize!

Iubeşti? Spune-o! Ne-am gândit că vrei să îţi răsfeţi jumătatea, aşa cum merită şi tocmai de aceea ţi-am pregătit o campanie mai specială. Ai cel puţin trei motive să te abonezi la serviciile Unite.

Dacă te conectezi la unul din abonamentele noastre, îţi oferim prima lună de abonament gratuit pentru ca tu să-i comunici dragostea ta fără limite.

În plus, ai o reducere semnificativă, de până la 30% pentru prima cumpărătură efectuată în magazinele Expert, fie ca alegi un smartphone, laptop sau tabletă. De asemenea, în magazinele noastre îţi punem la dispoziţie o gamă variată de gadgeturi de la cele mai populare branduri, disponibile şi în rate.

Nu pierde ocazia: dacă vrei să îţi surprinzi jumătatea cu un cadou minunat, îndrăznim să îţi oferim mai mult, ceva unic - un club card de reduceri pe viaţă la toate cumpărăturile în reţeaua Expert. Încă un motiv ca să-i arăţi persoanei iubite, cât de mare e dragostea ta!

Te aşteptăm în magazinele noastre Moldtelecom .

Adresele magazinelor le găseşti pe site-ul http://www.3g.unite.md/sale.

Petru mai multe detalii apelează numărul: 022 200 200.

Moldtelecom este unicul operator din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la 2 sau mai multe servicii Moldtelecom și primeşti reduceri substanțiale – până la 51% din prețul standard.