Lidia Isac va reprezenta Republica Moldova la finala de la Stockholm

Sîmbătă seara a avut loc finala naţională a concursului Eurovision Song Contest Moldova. 16 participanţi s-au luptat pentru a reprezenta Republica Moldova la Stockholm oferind publicului un show excepţional. Victoria însă a aparţinut doar unuia şi este vorba de Lidia Isac, favorita publicului care a abţinut 12 puncte.

Lidia Isac va reprezenta Republica Moldova cu piesa „Falling stars” la etapa internaţională a concursului muzical Eurovision Song Contest 2016.

Cîştigătoarea a fost primită cu aplauze şi strigăte ale publicului dar şi felicitări din partea organizatorilor. Unite a pregătit cîştigătoarului la finala naţională un cadou şi a venit şi cu un mesaj de felicitare:

“Astăzi ne-am bucurat de un show excepţional oferit de aceşti tineri talentaţi, plini de energie şi ambiţie care au încercat să cucerească publicul cu melodiile lor. Publicul însă şi-a ales favoritul, iar Unite îi urează Lidiei Isac succes şi în continuare, atît pe scena de la Stockholm cît şi în întreaga activitate profesională. Pentru finala naţională Unite are pregătit un cadou cîştigătorului.”

Unite este al doilea an consecutiv partenerul preselecţie naţionale a concursului Eurovision Song Contest Moldova. Participarea face parte din responsabilitatea socială a companiei prin care doreşte să susţină şi să promoveze tinerii artişti din ţară.