Unite îți prezintă abonamente absolut noi, cele mai avantajoase și cu cel mai mult trafic inclus.

Acum primești nelimitat în 4G+ toată vara și toamna!

Unite îți oferă posibilități nelimitate pentru tot ceea ce iubești să faci pe internet. Abonamente absolut noi, cele mai avantajoase de pe piață cu cel mai mult trafic internet mobil inclus. La doar 175 lei lunar ai 24 GB trafic internet pentru a naviga liber atît cît îți dorești și un modem 4G+ cadou. În plus, beneficiezi de internet la viteză 4G+ pentru navigare nelimitată în aria de acoperire 4G+.

Imaginează-ți – descarci, faci streaming, vizionezi online filme, clipuri video fără să ai limită de trafic la viteză de pînă la 175 Mbps.

Profită de promoție, alege abonamentele Connect de la Unite și conectează-te în perioada 1 iunie - 31 august 2016 pentru a te bucura de cel mai mult trafic internet la pachet. La conectare, pe durata promoției, primești timp de pînă la 5 luni, trafic internet mobil nelimitat și gratuit la viteză 4G+ în aria de acoperire.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500*7#.

Dacă ești conectat la cel puțin un serviciu Moldtelecom – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală, beneficiezi de 20 % reducere pe viață la abonamentele Unite.

Detalii 1181

Detalii ofertă găsești aici