Serviciul “Contul Meu” actualizat.

Află toate informațiile despre serviciile pe care le utilizezi rapid și oricând îți dorești din “Contul Meu”.

Compania Moldtelecom îți pune la dispoziţie serviciul Contul Meu în versiunea beta - pentru îmbunătățiri continue.

Acesta îți oferă acces mai simplu şi independent la informaţii cu privire la serviciile utilizate – balanța contului, modalitatea de facturare, statistica utilizărilor, activarea şi dezactivarea serviciilor şi opţiunilor suplimentare de oriunde te-ai afla.

Acum, pentru fiecare serviciu ai cont aparte: pentru Internet şi/sau Televiziune Digitală, pentru Unite Prepay şi pentru Unite Abonament. Pentru a te înregistra accesează pagina de înregistrare Contul Meu.

Alege una din modalităţile propuse în funcţie de serviciul pe care îl ai:

  • Pentru abonament Unite sau Internet şi/sau Televiziune Digitală – introduce numărul de contract sau a facturii din 8 cifre;
  • Pentru Cartela Unite Prepay sau UniteTalk Prepay – introduce numărul de telefon din 9 cifre începând cu 0.

După identificarea datelor introduse, la adresa de email, care este setată în contul tău, va fi expediat link-ul de înregistrare, pentru a continua, este necesar să accesezi link-ul primit şi să creezi numele utilizatorului şi parola. După crearea utilizatorului, accesează pagina de autentificare pentru a te loga în sistem.

Totodată, pentru a fi înregistrat în Contul Meu poți depune o cerere la orice reprezentanţă Moldtelecom.

Mai multe detalii găsești în ghidul de înregistrare.

* Pentru a avea acces la Contul Meu Unite, Internet fix și/sau Televiziune Digitală este necesar de a crea un cont nou pentru fiecare serviciu. Datele de pe Cartela Mea sunt valabile doar pentru telefonia fixă.