Participă la campania „Vara te premiază” și cîștigă o Tabletă Allview Viva și un Televizor performant.

Vara este mai frumoasă atunci când te bucuri de premii plăcute. Începând cu 27 iunie Moldtelecom va demara campania „Vara te premiază” în cadrul căreia vor fi oferite premii deosebite, precum 9 Tablete Allview Viva C701 și un Televizor Samsung.

Profită de posibilitatea de ați face vara mai spectaculoasă. Sună la numărul scurt 1525 sau 1535, în perioada 27 iunie 2016 – 28 august 2016, ascultă cele mai haioase bancuri, poante, proverbe sau statuturi și ai șansa să câștigi unul din premiile puse în concurs.

Un apel la numărul scurt 1535 (tarif 8 lei/apel) este egal cu o șansă de câștig, un apel la numărul scurt 1525 (tarif 30 lei/apel) – 5 șanse de câștig. Moldtelecom va selecta săptămânal câte un câștigător care va primi o Tabletă Allview Viva C701. Abonatul care va acumula numărul maxim de șanse la sfârșitul campaniei, se va bucura de premiul mare, un Televizor Samsung.

La concurs pot participa toți clienţii rețelelor de telefonie fixă Moldtelecom și telefonie mobilă Unite, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament.

Toți câștigătorii campaniei de vară vor fi anunțați telefonic, iar numele lor vor fi publicate pe www.magma.md , www.unite.mdwww.moldtelecom.md
 


Lista cistigatorilor tombolei  “Vara te premiaza” :

1. Roman Olga, r-ul Călărași: tabletă Allview Viva C701

2. Untilă Svetlana, mun. Chișinău: tabletă Allview Viva C701

3. Mereuța Mihail, r-ul Căușeni: tabletă Allview Viva C701

4. Tincu Irina, r-ul Rezina: tabletă Allview Viva C701

5. Tapran Oleg, r-ul Briceni: tabletă Allview Viva C701

6. Danuța Maria, r-ul Hâncești: tabletă Allview Viva C701

7. Curagaru-Romanciuc Ecaterina, mun. Chisinau: tabletă Allview Viva C701

8. Balatel Nicolae, mun. Chisinau: tabletă Allview Viva C701

9. Prodan Vasile, r-ul Ungheni: tabletă Allview Viva C701

10. Danuța Maria,  r-ul Hâncești: premiul mare, Televizor Samsung