Bucură-te de BONUS până la 100 GB de Internet Mobil, cu abonamentele Unite

Orice ai face în noul an – Internetul prinde bine oriunde! Iar pentru ca în noul an să fii conectat mereu la tot ceea ce iubeşti, Unite are grijă să îţi ofere abonamente generoase. Conectează-te în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018 la abonamentele Unite şi bucură-te de bonus incredibil de până la 100 GB de trafic Internet mobil, în funcţie de abonamentul ales, timp de 12 luni.

Comunică neîntrerupt, savurează activităţile preferate pe Internet, distrează-te şi fii alături de toţi cei dragi ai tăi pe durată sărbătorilor de iarnă, dar şi pe parcursul întregului an. La abonamentele Unite ai nelimitat în rețeaua Unite și Moldtelecom, până la 1600 minute naționale incluse și până la 100 GB bonus Internet mobil, timp de 12 luni.

Mai mult decât atât, la conectarea abonamentului Unite ai posibilitatea să îți alegi un smartphone performant cu design unic și elegant.

Surprinde multitudinea de emoţii şi surprize de sărbători, pe ecranul unui nou smartphone Samsung  la preț special în rate.

  • Samsung Galaxy J1mini – 39 lei/lună
  • Samsung Galaxy J3 – 79 lei/lună
  • Samsung Galaxy J5 – 149 lei/lună

În plus, tot din 01 decembrie te bucuri și de opţiuni suplimentare îmbunătăţite pentru Internet mobil.

Dacă eşti mereu online şi ai nevoie de Internet mobil adiţional, poţi alege oricând opţiunea 2 GB pentru 35 lei sau opţiunea 5 GB pentru 75 lei.

Activează opţiunile simplu şi comod direct din aplicaţia mobilă Contul Meu, disponibilă pe Google Play şi App store.

Savurează iarnă, sărbătorile şi începe noul an într-un mod atât de generos cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200, www.unite.md.