24 GB Internet şi 12 000 minute - BONUS pentru reîncărcare doar cu cartela Prepay de la Unité

Navighează liber pe Internet, găseşte rapid informaţia de care ai nevoie, află tot ce este nou şi fii mereu în contact cu prietenii, pentru că la Cartela Prepay de la Unité, te bucuri de 24 GB Internet bonus timp de un an, pentru reîncărcare lunară. În plus primeşti 12 000 minute bonus pentru apeluri spre numerele Unité şi Moldtelecom, timp de un an, pentru a comunica cu cine vrei din orice colţ al ţării. 

Fără contract sau abonament lunar te bucuri de o mulţime de avantaje la Cartela Prepay de la Unité. Ai cel mai mic tarif de 1 BAN/MIN în reţeaua Unité, 99 BANI/MIN pentru apeluri spre orice reţea naţională, 10 BANI/MB cu planul tarifar Internet Prepay şi bonusuri generoase la fiecare reîncărcare. Mai mult, acum la Prepay te bucuri şi de viteză mare de navigare pe Internet, de până la 175 Mbps în reţeaua 4G, pentru a savura din plin toate activităţile preferate.

Pentru reîncărcarea lunară cu doar 50 lei, primești pentru un an, bonus incredibil de 24 GB pentru a naviga cu plăcere pe Internet, 6000 minute pentru apeluri în rețeaua Unité şi 6000 minute pentru apeluri în reţeaua Moldtelecom. În plus ai 600 lei în cont pentru a utiliza orice serviciu dorești la cele mai mici tarife. MAi multe reîncărcări, mai multe bonusuri!

Acum, îţi gestionezi serviciile simplu şi rapid direct din smartphone-ul tău prin aplicaţia mobilă Contul Meu. Afli balanța contului, traficul de internet, minutele și SMS-le disponibile, vizualizezi planul tarifar, activezi şi dezactivezi opţiuni suplimentare pentru a comunica mai avantajos cu toţi prietenii tăi.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet - TV integrate