Moldtelecom – alegerea generaţiilor. Numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe - Internet - TV

De mai bine de 20 de ani, generaţiile aleg Moldtelecom. Toate serviciile de telecomunicaţii care astăzi îţi sunt la îndemână şi ţi-au făcut procesele mai simple la fiecare etapă a vieţii, au evoluat în timp, ca să atingă calitatea şi siguranţa necesară pentru prosperitatea ta.  Acum e simplu şi avantajos să combini între ele şi să te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este unicul operator care oferă gama completă de servicii de telecomunicații şi Operatorul numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet - TV.

Cu grijă pentru tot ce ai mai de valoare, Moldtelecom a dezvoltat în timp viaţa digitală din ţară. Suntem acasă la tine încă de la bucuria primelor comunicări cu cei dragi prin telefonie fixă. Prin investiţii continue într-o infrastructură stabilă şi cea mai dezvoltată din ţară, acum ai la îndemână mai multe conexiuni şi mai multe posibilităţi pentru a reuşi oriunde ai vrea să ajungi. Astăzi Moldtelecom îţi pune la dispoziţie soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru casă, mobil cât și pentru birou. Poţi combina într-un singur pachet toate serviciile - cel mai rapid şi stabil Internet fix cu viteză de până la 1 Gbps, televiziune interactivă cu peste 150 de canale, telefonie fixă, telefonie mobilă şi Internet mobil în reţea cu acoperire naţională, bucurându-te de cel mai mult trafic inclus și de cele mai generoase reduceri. 
Poți opta pentru oricare abonament de telefonie mobilă din seria Unite sau Smart în combinație cu Internetul mobil, internet fix, televiziune digitală sau telefonia fixă.

Ai o mulțime de avantaje la alegerea serviciilor convergente de la Moldtelecom:

  • Pachet personalizat în care singur combini serviciile de care ai nevoie;
  • O singură factură pentru achitarea tuturor serviciilor;
  • Reduceri generoase;
  • Program de loialitate;
  • Un singur punct de plată a facturii;
  • Asistenţă integrată, cu un singur punct de contact;
  • Conectare la domiciliu.

 

Mai mult, ai programe de loialitate, apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi Moldtelecom, precum şi condiţii speciale de procurare a dispozitivelor mobile cu pachetele de telefonie mobilă Unite. 

Cele mai frumoase lucruri sunt împărtășite cu cei dragi. Cu o competență incontestabilă, Moldtelecom a dezvoltat şi implementat cele mai noi servicii de telecomunicaţii ca să răspundă cu succes necesităţilor tale de a fi mereu alături de cei dragi şi celor mai înalte aşteptări ale utilizatorilor avansaţi de tehnologii moderne. De aceea astăzi, Moldtelecom este unicul operator care oferă toate serviciile de comunicaţii electronice şi este alegerea numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.