Acoperire

  • CDMA
  • HSPA
  • LTE
Acoperire  HSPA
Acoperirea rețelei Unite 3G constituie peste 92 % după teritoriu şi 97 % după populație și este bazată pe standardul 3G/UMTS cu frecvenţa 2100 MHz. Reţeaua Unite 3G a fost lansată în 2010 şi reprezintă o tehnologie de generaţia a treia, care oferă abonaţilor o calitate înaltă a sunetului, acces mobil la internet de mare viteză de până la 14,4 Mbps, apeluri video şi servicii multimedia.
Acoperire  CDMA
Acoperirea reţelei Unite CDMA constituie 99 % din teritoriu naţional şi este bazată pe standardul CDMA 2000 cu frecvenţa 450 MHz. Reţeaua a fost lansată în 2007 şi este o tehnologie cu un nivel înalt de securitate ecologică, datorită emisiilor electromagnetice până la 10 ori mai mică decât în alte tehnologii bazate pe radio acces. Ideal pentru familii, copii şi viitoarele mămici.
Acoperire  LTE

În anul 2015, Unité a realizat un salt tehnologic, lansând rețeaua LTE 4G+ cu o viteză de acces la internet mobil de până la 175 Mbps. Viteza 4G+ le face clienţilor mult mai confortabilă utilizarea serviciilor cu care s-au obişnuit. Aceștia pot descărca şi încărca fişiere de mari dimensiuni, realiza video conferinţe, asculta muzică online, privi filme în calitate HD sau 3D, juca online şi utiliza aplicaţiile preferate, toate fără întreruperi într-un timp record. Unite asigură acoperire completă LTE 4G+ în Chişinău, Bălţi, Cahul, Hânceşti, Rezina, Ceadâr-Lunga, Edineţ, Comrat, Ialoveni, Soroca, Ungheni, Vulcăneşti, Căușeni, Drochia, Orhei, Strășeni.